• DOLAR 32.801
  • EURO 35.308
  • ALTIN 2468.442
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 48 şüpheli asayiş uygulamalarında yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kentte gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 48 şüpheli yakalanırken, 31 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 24 şüpheliye ise hırsızlık suçundan yasal işlem yapıldı.

Kentte alışveriş yapan 4 kadının çantalarından cüzdan ve cep telefonlarını yankesicilik yöntemiyle çalan 2 kadın, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, mağazalarda alışveriş yapan kadınların çantalarında bulunan cüzdan ve cep telefonlarını yankesicilik yöntemiyle çalan şüphelilerin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri tespit edilen şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca, kentte iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Nizip ilçesinde de bir marketten hırsızlık ile motosiklet hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren ve 11 suç kaydı bulunan bir şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Olayın diğer firari şüphelisinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.(İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir