• DOLAR 34.944
  • EURO 36.745
  • ALTIN 2979.98
  • ...
Kovid-19'un sıfır noktasında tehlikeli bir şey yaşandı! Olağan dışı bir durum tespit edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm insanlığı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsün ilk olarak nereden çıktığına ilişkin tartışmalar sürüyor.

 BİR AY BOYUNCA LABORATUVAR İÇERİSİNDEN CEP TELEFONU SİNYALİ ALINAMADI

Yeni yapılan bir araştırmaya göre, Ekim 2019'da Wuhan Viroloji Enstitüsü'nden hiçbir cep telefonu sinyali alınmadığı öğrenildi. Amerikan NBC News'te yer alan habere göre; 7-24 Ekim 2019 tarihleri arasında laboratuvardan hiçbir sinyal alınamazken, bu duruma "6-11 Ekim tarihleri arasında tesiste gerçekleşen tehlikeli bir olayın sebebiyet verdiği" ve laboratuvarın geçici olarak kapatıldığı düşünülüyor.

 "ŞİMDİLİK 'VİRÜS WUHAN'DAN ÇIKTI' TEZİNİ DESTEKLEMİYOR"

ABD'li ve İngiliz istihbarat ajanslarının söz konusu iddiayı içeren raporları incelemeye aldığı belirtilirken, gerçekliği henüz resmen kanıtlanmamış olan bu durumun "Kovid-19'un Wuhan Viroloji Laboratuvarı'ndan çıktığı" tezini şimdilik desteklemediği kaydedildi.
"VİRÜSÜN ÇIKIŞ NOKTASI" TARTIŞMASI

Kovid-19'un çıkış noktasıyla ilgili olarak şimdiye dek net bir bulguya ulaşılamazken, virüsün Wuhan'daki bir canlı hayvan pazarından ya da adı geçen laboratuvardan çıkmış olabileceği tezleri üzerinde duruluyor.

Fransa'da ilk vakanın izini süren doktorlar inanılmaz sonuca ulaştı: 27 Aralık 2019'da başladı

FRANSA'DA ORTAYA ÇIKAN VERİ, ÇİN'İ DAHA DA ŞÜPHELİ HALE GETİRDİ

Çin'de ilk vakanın 17 Kasım'da tespit edildiği açıklanmış, fakat Fransa'daki ilk vakanın Aralık 2019'da görüldüğünün anlaşılması üzerine Çin'in sunduğu takvimin şüpheli olduğu düşünülmeye başlanmıştı.

PAYLAŞILAN VE DAHA SONRA SİLİNEN FOTOĞRAFLAR

Salgının başladığı Çin'in Hubei eyaletine bağlı Wuhan kentindeki Viroloji Enstitüsü'ne ait bir buzdolabında, koronavirüs ailesine mensup virüsler ile birlikte, toplam 1500 farklı virüsün muhafaza edildiğini gösteren fotoğraf karesi yayımlanmıştı. Söz konusu fotoğrafın 2018 yılındaki Çin Haber Ajansı tarafından Twitter üzerinden paylaşıldığı ve daha sonra silindiği ortaya çıkmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir