• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şehitlerin Efendisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Rehberin çağrısı geldi doğudan. Yeryüzü şaşkın. Yeryüzü mutlu, umutlu ve sevinçlidir. Doğudan gelen rehberin ayak sesleri ve Allah ü Ekber nidaları zalimleri korkutmaya başladı. Bir çağrı geliyor doğudan. Rehberin ellinde nurlu bir bayrak ve İslam inkılabının yanan meşalesi vardır. Ebede kadar dalgalanmak üzere ellere alınmış HZ. Hüseyin’in bayrağı ile geliyor Rehber’in yolcuları.

Tağutşah’ın saraylarını sarsan korku çoğaldıkça çoğalıyor. Allah ü Ekber yeryüzü titriyor, Rehberin azametinden. Tağutlar tek tek yıkılmaya başladı. Paslanmış kalpler çözülmeye başladı. Küfür ordusu şaşkın. Gelen Rehberin, Peygamberin torunu, Ali’nin oğlu, Hüseyin’in yolcusunun Rehberi olduğunu bilenler paramparça olacağının farkındalar.

Allah’ın Ayetlerini inkâr edenlere sırat köprüsünü hatırlatmaya, Peygamberleri bile doğuran Anaların olduğunu ve bu anaların torunlarının başörtüsüne dil uzatanlara cehennemin ne olduğunu anlatma zamanının çoktan gelmiştir. Ayet taşıyan bacılarımızı tahammül edemeyen zalimlerin taptıkları koltuk sevdalarının sarsılacağı aşikârdır.

Karanlığın havarileri İslam inkılabının meşalesini söndürmeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Bu Ümmetin aşka meftun yiğitlerinin sabrını taşırmayın. Ahde vefanın azameti karşısında uyumayı unuttuğunuzu biliyoruz. Peygamber sevdalılarının bir tek yiğidi binlere bedel olduğunu bildiğinizi de biliyoruz ey yezidin torunları. Ey Allah’ın kelamını inkar eden zalimler, yetmedi mi bunca yaptığınız haksızlıklar?

Ey şehitlerin efendisi kalk ta Rehberine bak ki Peygamber ve Peygamber ehline sevdalanmışları gör. Ey Hüseyin, gelen Rehber İslam inkılabını meşalesini yakan rehberdir. Dağların bile taşımaktan kaçtığı davanı yüklenen rehberdir. Şehadet aşıklarının, peygamber sevdalılarının Rehberine binlerce selam olsun.

İkra ile bilgilenip, Selam ile birleşenlere ve doğudan gelen Rehberin çağrısını kabullenenlere sonsuz selam olsun.

Adem Taşçı Yaş 22

------------------------------------------------------

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!

Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.

Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc21@gmail.com e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfadan az olsun. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir