• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Pandemi sosyal destek sonuçları açıklandı mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Koronavirüs ile mücadele kapsamında açıklanan sosyal desteklerden şuana kadar 4,4 milyon hane faydalandı. Pandemi sosyal destek başvuruları ise devam ediyor. Peki pandemi sosyal destek sonuçları açıklandı mı?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında ilk etapta 100 milyar liralık destek paketi açıkladı. Kısa çalışma ödeneği başvurularının hayata geçirildiğini duyuran Erdoğan, iş dünyası için birçok destek verildiğini açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı destek paketinde vatandaşları en çok heyecanlandıran ise ihtiyaç sahibi ailelere 1000 lira sosyal yardım yapılacağı oldu. Aile, çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dağıtılacağı açıklanan 1000 liralık yardım için milyonlarca kişinin başvurması bekleniyor.

SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dağıtılan sosyal yardımla başvuruları e-devlet üzerinden alınıyor. 1000 liralık sosyal yardımdan faydalanmak için aile bireylerinin T.C. kimlik numarasını girmek de gerekiyor.

BAŞVURLAR VE SONUÇLAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

E-devlet üzerinden pandemi sosyal destek başvurularınızı yapabilirsiniz. Ayrıca aynı ekran üzerinden sonuçlarda görülüyor.Ancak henüz sonuçlar açıklanmadı.

PANDEMİ SOSYAL DESTEK SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu haberler de ilginizi çekebilir