• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Van’da polise saldırdığı belirtilen 14 kişi daha yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 20 Nisan günü İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesinde yol kapatan ve ateş yakan şahısların bulunduğu ihbarın alınması üzerine belirtilen adrese polis ekiplerinin görevlendirildiği bildirildi.

Belirtilen adreste yapılan çalışmalar esnasında motorize polis ekibine molotof, havai fişek ve EYP kullanmak suretiyle eylemde bulunan 5 şüpheli ile birlikte 2 adet EYP, 7 adet çakmak gazı dolum tüpü, 3 adet fitil yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, gözaltına alınan 5 şüphelinin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı anımsatıldı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Devam eden çalışmalar kapsamında; mahalle ve sokak eylemlerine taş, molotof, havai fişek ve EYP kullanmak suretiyle karıştığı tespit edilen 18 şüpheliye yönelik görevlilerimizce gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelilerin üst ve ikamet aramasında, çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.”(İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir