• DOLAR 32.339
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2393.414
  • ...
Gaziantep'te PTT ve banka önlerinde sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İçişleri Bakanlığı tarafından Coronavirus (Covid-19)  ile mücadele kapsamında yayınlanan genelgeyle, aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 4 gün geçerli olan sokağa çıkma kısıtlaması, gece yarısından itibaren sona erdi.

Sokağa çıkma yasağının ardından, mesainin başlamasıyla sabah saatlerinden itibaren işlem yaptırmak için PTT ve banka şubelerine gelenlerden dolayı metrelerce kuyruk oluşurken sosyal mesafe açısından her hangi bir önlem alınmaması ise tepkilere neden oldu.

 

Fatura ödemek ve çeşitli işlemlerini gerçekleştirmek için merkez PTT Şubesine gelen vatandaşlar, kapı önünde aralarında hiçbir mesafe olmadan metrelerce kuyruk oluşturdu.

Covid-19 virüsü salgını nedeniyle her alanda çeşitli önlemler alınırken, kapı önlerinde aşırı yığılmaların olduğu PTT ve bankalarda sosyal mesafe kuralının hiçe sayılması ve herhangi bir önlem alınmaması ise vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Kalabalıktan dolayı PTT görevlileri zor anlar yaşarken, vatandaşlar içeriye sırayla alındı. Zaman zaman sıra nedeniyle tartışmaların yaşandığı kuyrukta, bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir