• DOLAR 34.103
  • EURO 38.146
  • ALTIN 2875.028
  • ...
Siyonist işgal rejimi, Filistin'in 450 milyon şikeline elkoydu.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal mahkemesinin aldığı bu karar, güya intifada sırasında Filistinliler tarafından öldürülen işgalci siyonist vatandaşların ailelerinin peş peşe açmış oldukları 15 davadan sonra alındı.

Alınan bu kararın, eylemlerden Filistin Yönetimi'ni sorumlu tutan ve daha önce de verilmiş bir karara dayanılarak verildiği ifade edildi.

Şurat Hedin teşkilatı yıllardan beri Filistinlilerin mallarından 7.1 milyar şikele el konulması için yargı kanalıyla yoğun çalışmalar yürütüyor.

Teşkilat öldürülen her bir kişi için 10 milyon şikel meblağın hacz edilmesini istiyor. Ancak mahkeme şimdilik 450 milyon şikele el koyma kararı verdi.

Bu karar, 57 milyon şikele el konulmasına dair eski karara ilave edildi.

Bu hacz işlemleri, Filistin Yönetimi'ne verilmek üzere yine Filistinlilerden toplanan vergi gelirleri hakkında uygulanıyor.

Şurat Hedin Teşkilatı Kimdir? Kime hizmet ediyor?

İbranice adı Şurat HaDin olan ve dünya kamuoyunda kendisini işgalci Siyonist Hukuk Merkezi (ILC) olarak tanıtan bu örgüt, kuruluş amacını güya 'terörizmle mücadele ve araştırma, eğitim ve hukuk yollarıyla medeni hakları savunma, geliştirme' olarak tanımlıyor.

2003 yılında Nitsana Darşan-Leitner adlı bir bayan Yahudi avukat tarafından kurulan, Müslüman grup ve devletleri hedef alan ve Siyonist işgal rejimi tarafından finanse edilen bir yapılanmadır.

Siyonist işgal rejiminin milletlerarası hukuk alanında sözde özel sivil kolu olarak hareket eden ILC, hukuk kisveti altında İslami grup, örgüt ve Müslüman ülkeleri ve bunlara yardımcı olan tüm finansörlere zarar vermek için her türlü girişim içerisinde olan bir teşkilattır.

ILC; Siyonist işgal rejiminde, Amerika, Kanada, Avrupa ülkeleri ve başka ülkelerde 'terörist' yaftası vurduğu grup, örgüt ile bunları destekleyen ülkeler, malî kuruluşlar, bankalar ve devlet adamları hakkında tazminat davaları ve İslami tüm yapılanmalara karşı cephe açmış derin kolları olan bir örgüttür.

ILC'nin açtığı belli başlı davalar Hamas, El Fetih, Hizbullah, İran, Suriye, Mısır gibi ülkeler, İran eski Cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi, USB Bankası, American Express ve Lübnan-Kanada Bankası davaları sayılabilir. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir