• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Evde kalan vatandaşa 3 dilde ilahi dinletisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşların moralini yüksek tutmak için Ramazan ayının başlamasıyla Türkçe, Kürtçe ve Arapça olmak üzere 3 dilde ilahi dinletisi düzenliyor.

Sanat Akademisi Meridin Müzik Topluluğu sanatçılarından oluşan ekip, üstü açık tur aracı ile merkez Artuklu ilçesi cadde ve sokaklarında gezerek Türkçe, Kürtçe ve Arapça ilahiler seslendirdi.

 

Pencere ve balkonlarına çıkarak ilahi ziyafetini dinleyen vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi ruhuna uygun şekilde seslendirilen ilahilere eşlik etti.

Mardin Valisi Mustafa Yaman, ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların moralini yüksek tutmak için çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi.

Çalışmaların vatandaşların memnuniyeti ve talepleri doğrultusunda devam ettiğini belirten Yaman, “Ramazan ayı boyunca ekibimiz ilahiler seslendirecek. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik eder, inşallah, hemşehrilerimiz ile bu zor zamanları hep birlikte aşacağız.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir