• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
BBDH Günde 4 Bin Hastaya Hizmet Veriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Bölge Devlet Hastanesi Yöneticisi Adnan Tuna, daha önce 2-3 bin arasında hastaya bakan Batman Bölge Devlet Hastanesinin, yeni açılan servisler ve getirilen doktorlarla birlikte hasta sayısının yaklaşık 4 bine yükseldiğini belirtti.

 

Tuna, Bölge Hastanesinde 3 ila 4 bin arasında hastaya poliklinik hizmeti verdiklerini söyleyerek, \"Bölge Hastanemizde yaklaşık 3-4 bin arasında hastaya poliklinik hizmeti sunuyoruz. Yüzde 80-90 oranında da hastanemizde doluluk oranına sahibiz. Hastanemiz KVC Ünitesi, Anjiyo Ünitesi ve Onkoloji Ünitemiz de hizmete girdi. Talesemi Servisini hizmete soktuk. Artık bundan sonraki süreçlerde hastanemizde olmayan servisleri yavaş yavaş hizmete koyacağız. Hastanemiz için yetkililerden her zaman destek istiyoruz ve gereken her türlü desteği alıyoruz. Hastanemizde her şeyi getirmeye çalışıyoruz ve her hizmeti vermeye çalışıyoruz\" dedi.

 

İnsanların Bölge Hastanesinde Hizmet Alması Gurur Kaynağıdır
Bölge Hastanesine yeni servisler kazandırdıkları için hastaların şehir dışına gitme oranlarının azaldığını ifade eden Tuna, vatandaşın bölge hastanesindeki servislerin artmasından dolayı hastaneye gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu söyledi.

 

Tuna, hastanede poliklinik hizmeti olarak nöroloji ve göz servisini 3 iken 4`e çıkardıklarını, dahiliye servisini 4 iken 5`e çıkardıklarını belirterek genel cerrahi servisinde ise, 5 hekimle hizmet verdiklerini kaydetti.

 

Tuna, \"Üroloji uzmanlarımız Endoskopik tedavilere başladılar. Şehir dışına sevk veya başka illerdeki hastanelere büyük bir oranda hastaların gitme oranı çok azalmış durumdadır. Hastanemizde artık tıbbın ve tekniğin olabildiği, yataklarımızın olabildiği, ameliyat koşullarımızın yetebildiği ve insan gücümüzün yetebildiği kadar hizmet vereceğiz. İnsanların memnuniyet artışı hastanemizdeki hasta artışına vesile olmaktadır. Bu bizim için sevindirici bir haber ve insanların Bölge Hastanesinde hizmet alması ayrı bir gurur kaynağıdır\" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir