• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Öğretmenlerin ürettiği siperlikli maskeler sağlık çalışanlarına dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Görmez Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Halil Güler öncülüğünde okul idaresi ve öğretmenleri tarafından okul bünyesinde üretilen siperlikli maskeler, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarına hediye edildi.

Okulda üretilen siperlik maskeler, İbrahim Halil Güler, Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Çalışkan ve öğretmen Ahmet Kaya tarafından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin’e takdim edildi.

Güler’e ve tüm öğretmenlere canı gönülden teşekkürlerini sunan GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Zengin, “Bu zorlu süreçte göstermiş oldukları sağduyudan dolayı tüm sağlık çalışanlarımız adına şükranlarımı iletmek isterim.” dedi.

Güler de yaşanan zorlu süreçteki mücadeleye katkı sağlamak amacıyla kendi imkânlarıyla koruyucu siperlik üretimine başladıklarını ve bu zorlu mücadelede büyük emek veren sağlık çalışanlarına ellerinden geldiğince destek sağlamak istediklerini ifade etti.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir