• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Şanlıurfa’da yasak biter bitmez caddeler hareketlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı tarafından Coronavirus salgın hastalığı ile mücadele kapsamında 30 büyükşehir olmak üzere 31 ilde ikinci kez ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı saat 24.00 itibarıyla sona erdi.

Yasağın sona ermesinin ardından bazı vatandaşlar soluğu dışarda aldı. Haliliye İlçesine bağlı Emniyet Caddesi, Yenişehir Caddesi, 24 Metre Caddesinde yoğunluk yaşandı.

Bazı vatandaşlar araçları ile kent merkezinde tur atarken, bazı vatandaşlar ise ATM’de işlem yaptı.

Yoldan geçen gençleri durduran polis ekipleri, onlara İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma yasağını hatırlattı.

Eşi ile birlikte sokağa çıkan Mehmet Tunç, evde çok sıkıldıklarını belirterek, “Bugün sokağa çıkma yasağı vardı. Biz devletin koyduğu kanunlara uyum sağlıyoruz. Devletimiz en güzel kararı vermiştir. Evde çok sıkılmıştık, eşimle birlikte bir tur atalım, sosyal mesafeyi korumak şartıyla bir spor yapalım dedik.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise yayımlamış olduğu mesajda sokağa çıkma yasağına riayet eden vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Erin, ““Sokağa çıkma yasağına uyarak evde kaldığın için teşekkürler Şanlıurfa. Senin ve sevdiklerinin sağlığı için, yarın da aynı hassasiyetle #EvindeKalŞanlıurfa” ifadesini kullandı. (İLKHA)

 









Bu haberler de ilginizi çekebilir