• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...

BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesinin 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Bozooğulları Otel`de gerçekleştirildi. Başkanlığa yeniden Suad Özdemir seçildi.

 

Divan heyeti tekliflerinin alınmasının ardından divan seçimleri gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı`na H.Halis Atay, Başkan Yardımcılığına Faruk Anık ve Divan Kâtipliğine Erhan İlhan seçildi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Genel Kurul sonuçlarının ilimize ve camiamıza hayırlı olmasını diledi.

 

Şube Başkanı`nın konuşmasının ardından MÜSİAD Batman Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu, 2013 faaliyet planı, 2013 tahmini bütçesi ve tüzük değişikliklerinin okunmasının ardından oylamaya geçildi. MÜSİAD Batman şubesi, 3. Olağan Genel Kurulu`nda oylama sonucunda Şube Başkanlığına Suad Özdemir tekrar seçildi. Yönetim kurulu üyelerinde ise bazı değişiklikler yapıldı.

 

Oylamada Yönetim Kurulu asil üyeliklerine: 1.Suad Özdemir, 2.Fırat Aslan, 3.Abdülaziz Yavuz, 4.Mehmet Bulut, 5.Alâeddin İraz, 6.Serkan Kılıçaslan, 7.Zekeriya Sarıgül, 8. İsmail Erin, 9. Umut Doğu Ekmen, 10. Murat Güney seçildi.

 

Yönetim Kurulu yedek üyeliğe: 1. Ümit Şen, 2. Fırat Taşan,3. M.Sadık Dağ, 4. M.Zeki Sevim, 5. Faruk Anık, 6.Lokman Dal,7. Adnan Sevim, 8.Osman Ertuğrul, 9. Muhittin Özay,10. Osman Soysal seçildi.

 

Yapılan oylamada Denetleme Kuruluna asil üye olarak: 1. Şakir Aslan, 2. M.Hadi Yalçın, 3. Mehdi Adanır seçildi.

 

Denetleme Kurulu yedek üyeliğe: 1. Ahmet Arslangray, 2. İbrahim Taş, 3. Fethullah çimen seçildi.

 

Oylamanın sonunda kapanış konuşmasını yapan Suad Özdemir, bir kez daha katılımcılara teşekkür ederek, yeni dönemin ilimiz ve üyelerimiz için daha farklı olacağını yeni faaliyetler ve yatırımlar için daha fazla çaba harcayacaklarını belirterek Genel Kurul sonuçlarının hayırlı olmasını temenni etti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)