• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
THY'den ABD'ye özel sefer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçici süreyle ABD'de bulunan kısa süreli vize sahipleri, öğrenciler, turistler, işçi ve iş görüşmesine gelen vatandaşların Türkiye'ye dönmesi amacıyla 23 Nisan'da New York ve Washington DC'den, 24 Nisan'da da Los Angeles'tan THY seferi yapılacak.

Açıklamada, yurda dönmek isteyen vatandaşların, bilet işlemi sırasında ya da uçağa binmeden önce Türkiye'ye döndükten sonra 14 gün karantinayı yazılı olarak kabul edeceklerini, uçuş günü Coronavirus belirtisi gösteren ya da daha önce virüs tanısı konulanların uçağa kabul edilmeyeceği belirtildi.

Sınırlı koltuklar için yapılacak bilet satışının ne zaman ve nasıl yapılacağı ise, ikinci duyuruyla vatandaşlara bildirileceği aktarıldı.

Biletlerin açıldığı ilk iki gün öncelikli olarak 14 Nisan'a kadar ismini Washington Büyükelçiliği ile New York ve Los Angeles Başkonsolosluklarına bildiren vatandaşlara satış yapılacağı belirtilen açıklamanın devamında, iki günün sonunda yer kalması durumunda ise, diğer bölgelerdeki vatandaşların, 3 uçuştan birine bilet alabileceği kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir