• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siyonist`ten Köpeklik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Terör devleti İsrail, Filistinli esirlere köpek ilacı verdi. İsrail’in zindanlarında tuttuğu bazı Filistinlilere köpek ilacı verilerek zehirlendiği ortaya çıktı.

FİLİSTİNLİLERE KÖPEK İLACI

Hamas yetkililerinden olan İzzet Er-Reşak, İsrail’in işgal zindanlarındaki Filistinli esirlerden bazılarına köpeklerin tedavisinde kullanılan ilaçlardan vererek, esirleri zehirlemeye çalıştığını söyledi. İzzet Er-Reşak, İsrail’in esirlere bile tahammülünün olmadığını belirterek, “İşgal yönetiminin bu yaptığının ırkçı bir cinayet ve insanlık dışı bir davranıştır. Bu, işgal yönetiminin içinde bulunduğu çöküntüyü ve tüm insani değerlerden ve ahlaktan yoksun olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

MÜSLÜMANLARA TAHAMMÜLLERİ YOK

İsraillilerin zindanlarda tuttuğu binlerce Filistinlinin kötü şartlar altında yaşamlarını sürdürdüğünü söyleyen Hamas yetkilisi Er-Reşak, “Her gün zindanlarda kalan Filistinlilerden onlarcası yaşamını yitiriyor. İsrailliler bunu bilerek yapıyorlar. Müslümanların dirisine bile tahammülleri yok” dedi. Er-Reşak, İsrail’in Filistinli esirlere köpek ilacı vererek işlediği cinayetin, bu tür cinayetlere karışan ve bu uygulama karşısında sessiz kalanların alınlarına sürülen kara bir leke olduğunu belirtti. Er-Reşak, işgal zindanlarında tutulan Filistinli esirlerin hayatlarından ve sağlıklarından tamamen işgal yönetiminin sorumlu olduğunu söyledi.

Ramazan Alkan Yeni Akit

Bu haberler de ilginizi çekebilir