• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Gaziantep'te kurulan semt pazarlarının günleri değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi, hem esnafın elindeki ürünlerin ziyan olmaması hem de vatandaşların meyve ve sebze ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmeleri için yeni bir karar aldı.

Vatandaşın daha güvenli ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Şahinbey Belediyesi tarafından belirlenen günlerde kurulan semt pazarları hafta sonu yerine hafta içi açık olacak.

 

"Vatandaşlarımız ve pazarcılarımız mağdur olmayacak"

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sokağa çıkma yasağı nedeniyle semt pazarlarının kurulmasında değişiklikler yapıldığını belirtti.

Tahmazoğlu, "Hükümetimiz, Coronavirus tedbirleri çerçevesinde hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulaması getirdi. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın alışverişlerinde mağdur olmaması ve pazarcıların ürünlerini satabilmeleri için hafta sonunda kurulan Pazar yerlerinin tarihlerini değiştirdik. Böylece vatandaşlarımız mağdur olmadan kurulan semt pazarlarından Coronavirus salgınına karşı uygulanan tedbirler çerçevesinde alışverişlerini gönül rahatlığı ile yapabilecekler." dedi.

Semt pazarlarının günleri ve yerleri

Yeni alınan karar kapsamında, pazartesi günü Esentepe Semt Pazarı; salı günü Güneş ve Kılınçoğlu Semt Pazarları; çarşamba günü Karataş, Perilikaya ve Narlıtepe Semt Pazarları; perşembe günü Deniz, Akkent ve İstiklal Semt Pazarları; cuma günü ise Mavikent Semt Pazarı, 23 Nisan Semt Pazarı ve Güneykent Semt Pazarı olarak belirlendi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir