• DOLAR 32.218
  • EURO 34.743
  • ALTIN 2438.354
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep'te sokağa çıkma yasağını ihlal eden 125 kişiye para cezası verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, sokağa çıkma yasağı boyunca kentin değişik noktalarında yasağın ihlal edilmemesi için denetim ve uygulamaların yapıldığı ifade edildi.

Kent merkezi ve şehirlerarası karayollarında yapılan trafik denetiminde 602 aracın kontrol edildiği belirtilen açıklamada, 92 sürücü ve araç plakasına cezai işlem yapıldığı, 40 aracın da trafikten men edildiği belirtildi.

Sokağa çıkma yasağı ile ilgili yapılan denetimlerde ise, 378 aracın kontrol edildiği belirtilen açıklamada, 125 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle hıfzıssıhha kanununa istinaden ceza kesildiği bildirildi.

Denetimlerde 48 araca karayolları trafik kanununun ilgili maddelerinden işlem yapıldığı ve 15 aracın da trafikten men edildiği kaydedildi.

Kargo aktarım merkezlerine kaçak tütün ve sigara operasyonu

Öte yandan, kentteki 2 farklı kargo aktarım merkezindeki 7 kolide yapılan aramada, 125 kilo nargile tütünü ile bin 120 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtildi.

Aranan 20 şahıs yakalandı

Kent genelinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında ise, 6 şüpheli şahsa uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden; 7 şüpheli şahsa hırsızlık suçundan yasal işlem, 44 şahsa ise, kabahatlerden işlem yapıldığı ve araması olan 20 şahısın ise, yakalandığı kaydedildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir