• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Allah`ın Nurunu Söndüremeyeceksiniz!`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-İncirlik Üssü`nde görev yapan ABD`li askerlerin 10`uncu Tanker Üs Komutanlığı`ndaki camiye girip, ahşap minber ve Kur`an-ı Kerimleri parçaladıkları iddialarının ardından sert tepkiler gelmeye devam ediyor.
 
Müslümanların kutsallarına yönelik saldırılara sert tepki gösteren Kur`an Nesli Platformu tarafından yapılan açıklamada, "Adana İncirlik Üssü`nde Kur`an-ı Kerime yapılan çirkin ve nefret ettirici saldırıyı telin eder ve lanetliyoruz" denildi.
 
Platform adına açıklama yapan Kur`an Nesli Platformu Genel Başkanı M.Ali Altun, Amerika nın vahşi ve kan içici askerleri tarafından mukaddes kitabımıza yönelik yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirterek "Müslümanların gözleri önünde ve Müslüman olduklarını iddia eden ülke yöneticileri nezaretinde yapılan bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
 
Açıklamanın devamında, "Her defasında İslam beldelerinde İslama ve Müslümanlara olan kin ve nefretlerini kusan, Müslümanların mukaddesatlarına yönelik olarak hiçbir hakaretten geri kalmayan ABD`nin mel`un askerlerini barındıran ve onların menfur saldırılarına sesiz kalan ülke yöneticilerini de suç ortağı olarak kabul ediyor ve onları da şiddetle kınıyoruz" ifadeleri kullanıldı.
 
Neden Susuyorsunuz?
Mukaddesatlarımıza yapılan saldırıyı görmezlikten gelen, onların üstünü örtme gayretine giren bu ülkenin basiretsiz ve korkak yöneticilerini gayretli ve cesaretli olmaya davet eden Altun, "Sizler Bu vahşi mel`unları ne zamana kadar barındıracak, onlara yardım ve yataklık edeceksiniz. Bu iki yüzlülük ve zilletten kurtulmalısınız. Aksi halde ehli iman ve ehli Kur`an olan Müslüman halkın eli yakanızdan inmeyecek, Sizleri dualarında mahkûm edecektir. Her zaman `imanlı nesilden` bahseden Sayın Başbakanın nasıl bir imandan bahsettiğini merak ediyoruz. Senin imanın kitabına sahip çıkmayı emretmiyor mu, onu savunmak, ona sahip çıkmak iman-i bir sorumluluk değilmidir?" şeklinde tepki gösterdi.
 
Bu ülkenin tüm siyasilerine seslenilen açıklamanın devamında, "Neden susuyorsunuz? Niçin bu çirkin saldırılara karşı sesiniz çıkmıyor? Yoksa dostunuz ABD kızacak diye mi korkuyorsunuz? Yoksa bu mel`unlar sizin izniniz dâhilinde mi hareket ediyorlar. Milyonlarca Müslümanın kanına giren, ülkelerini yakan, yıkan, en kutsal değerlerine saldıran katillere dostum diye hitap edip kucak açmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz. Böyle devam ederseniz er veya geç Kur`an sizleri de mahkûm edecek, dostum dediğiniz kişilerle Allahın narında yanacaksınız" denildi.
 
Kur`an Sahipsiz Değildir
İnsanlığa saadet ve hayat bahşeden aziz ve şerefli kitabımız Kur`anı Kerimin sahipsiz olmadığına dikkat çeken Altun, "Milyarlar onu kalplerine nakşetmiş ve onunla şeref bulmuşlardır. Bu ümmet kitapları uğruna en azizlerini kurban ederek kitaplarına olan sadakatlerini ortaya koymuşlardır. Dün olduğu gibi bugünde göğüslerini kitaplarını siper eden Saidler vardır ve var olacaktır. Büyük şeytan ABD ve avaneleri şunu çok iyi bilsinler ki onlar asla amaçlarına ulaşamayacaklar" dedi.
 
Kur`an`ın gönülleri ve karanlık dünyaları aydınlatmaya devam edeceğine değinen Altun, " Sizler cüce kalacak ve lanetle anılacaksınız. O Kur`ana uzanan necis elleriniz kesilecek ve cehennem kütüğü olmaktan kurtulamayacaksınız. Atanız Ebu Leheb gibi elleriniz kuruyacak ve o alevli ateşe yaslanacaksınız. İslama ve İslami değerlere olan kininizden geberecek, Sizler asla Allahın nurunu söndürmeyeceksiniz. Bizler bin başımızda olsa her birini teker aziz Kitabımız adına feda etmeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz" diye tepki gösterdi.
 
Zaman Kur`ana Sahip Çıkma Zamanıdır
Açıklamanın devamında tüm Müslümanlara seslenilerek, "Ey ehli Kur`an, ey ehli nur, ey Kur`an`ın aziz ümmeti ve ey Kur`an`la şeref bulan Peygamberin ümmeti. Zaman Kur`ana sahip çıkma zamanıdır. Geliniz Kur`an`ımıza sahip çıkalım. Onu hayatımızın her noktasına hâkim kılalım ki hiç kimse ona ilişme cesaretini kendinde görmesin. Bizler onun mesajını terk ettiğimiz için, onun hükümlerine sırtımızı döndüğümüz için, onun ayetlerine gereken değeri vermediğimiz için bugün caniler onun yapraklarını yırtıyorlar" ifadelerine yer verildi.
 
Yapılan bu saldırılarda Müslüman olarak herkesin suçu olduğuna işaret edilen açıklamada, " Biz Kur`an`ı hayatımızdan söküp atınca Kur`an sahipsiz kaldı. O halde hepimiz Kur`an`a sahip çıkma seferberliğini başlatmalıyız. Kur`an`ın sönmez ve söndürülmez bir güneş olduğunu tüm Kur`an düşmanlarına gösterelim. Tüm Müslümanları duyarlı olmaya davet ediyoruz" şeklinde çağrıda bulunuldu. (Veysi Demir-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir