• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İslami Değerlere Yapılan Saldırılar Kabul Edilemez
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KOCAELİ - İzmit Umut-Der tarafından düzenlenen basın açıklamasında, son zamanlarda İslam`a ve Müslümanlara yönelik artan baskı ve saldırılar protesto edildi. Basın açıklamasını Umut-Der Başkanı İzzet Kazak okudu.
 
Yapılan açıklamada Tarih boyunca İslam`a ve Müslümanlara sıkça saldırıların yapıldığına değinilerek bugün de İslam düşmanlarının İslam`a ve Müslümanlara amansız bir şekilde saldırmakta olduklarına dikkat çekildi.
Bu saldırıların bazen fiilli ve bazen de sözlü şekillerde yapılmakta olduğu vurgulanan açıklamada şöyle denildi; "Yapılan tüm saldırılar planlı ve programlı yapılmaktadır. Fransa`da Peygamberimiz (S.A.V)`e yapılan alçakça saldırı, İncirlik`te yılbaşı gecesi sarhoş Amerikan askerlerinin Camii`ye ve Kuran`a saldırmaları, Diyarbakır ve Şanlıurfa da Başörtülü öğretmenleri derse almayan zalimlerin, aynı zihniyeti paylaştıklarından hiçbir şüphemiz yoktur. Bu, onların kinlerini göstermektedir. İçlerinde sakladıkları kinleri ise daha büyüktür. Biz de Kur`an`i ifadeyle diyoruz ki, "Kininizle geberin."
 
Yapılan Saldırılar İslam`a Bağlılığımızı Artıracak
"Hayvandan daha aşağı bir değerde olan bu nasipsizler, aziz Peygambere, Kuran`a, Camii`ye ve tesettüre saldırmakla onların değerini düşüreceklerini ve Müslümanları sindirebileceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar" denilen açıklamada yapılan bu saldırıların tüm dünya Müslümanlarının değerlerine olan bağlılığına saldırı olduğu dile getirildi. Müslümanların nabzının ölçülmeye çalışıldığına belirtilen açıklamada dünya Müslümanlarının sessiz kalışının da İslam düşmanlarını cesaretlendirdiği vurgulandı.
 
Nasipsizlerin bu saldırılarının, Müslümanlar olarak İslam`a besledikleri sevgiyi, Şiarlara olan bağlılıklarını daha da arttıracağı belirtilen açıklamanın devamında şöyle denildi; "Bu değerler uğruna yüz binlerce Müslüman`ın canını feda etmeye hazır olduğunu herkes bilmeli. Bütün Müslümanlarda şunu bilsin ki; bu saldırılara sessiz kaldıkça kâfirlerin saldırıları çeşitlenerek artacaktır.
 
Bu saldırıları bugün değerlerimize yapanlar, halen Müslüman coğrafyasının dört bir tarafında fiili olarak gerek kendileri, gerekse yerli uşakları eliyle imha etme çalışmalarına devam etmektedirler. Bütün Müslümanlar çok iyi bilmektedirler ki İzzet ve şeref Allah`ın resulünün ve müminlerindir. Müslümanlar bu değerlere sahip çıkmakla asıl şerefi ve izzeti bulmaktadırlar. İslami değerlerin olmadığı bir hayatı yaşamak ise zillete düşmekten başka bir şey değildir."
Yapılan basın açıklamasından sonra kalabalık sessizce dağıldı.
(Medeni Topaloğlu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir