• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
 Bilal`den Duygulandıran `Mamoste İbrahim` Yorumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Çarşamba günlerinin en çok izlenen müzik programı İlahi Nağmeler, bu hafta sanatçı Bilal Güler`in yanı sıra Grup Aksa`nın iki solistini konuk etti. Şehadetinin 21. Yılında İbrahim Kızmaz Hoca’nın unutulmadığı programda, Şehid`e ihtafen bestelenen eserler seslendirildi.

Programa telefonla bağlanan ve İbrahim Hoca’nın öğrencisi olduğunu belirten Doğruhaber Gazetesi yazarlarından Abdullah Aslan, Şehid Hocaya dair duygulandıran paylaşımlarda bulundu.

“Keşke babamı anlatabilseydim”

Bu bağlantının hemen ardından duygulandıran bir başka telefon bağlantısı sağlandı. Babasını 2 yaşındayken kaybeden Şehid İbrahim Hoca’nın kızı Hayrünnisa Kızmaz, sunucu M. Emin Gülsever’in “İbrahim Hoca’yı bir de sizin dilinizden duymak isteriz” yönündeki isteğini, çok duygulu olduğundan bir şey anlatacak durumda olmadığını ifade etti. Kısa bir duraklamanın ardından Annesinin kendisine, “Baban hep şahadeti arzulardı” şeklindeki sözlerini paylaşan Kızmaz,  babasını küçük yaşta kaybettiği için arkadaşları aracılığıyla tanıyabildiğini dile getirdi. Son olarak babasını unutmadıkları için program sunucusuna teşekkür eden Kızmaz, “Keşke babamı anlatabilseydim.  Allah (cc) O’nun şefaatine nail eylesin” niyazında bulundu. hürseda

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir