• DOLAR 32.469
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2435.94
  • ...
Korona aşısı için kobay olarak  Afrikalıları  önerdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Koronavirüs Batı aydınının gerçek kimliğini ortaya koyuyor.

İsveçli Klinik bakteriyoloji profesörü Agnes  Wold sadece yaşlıları öldürdüğü için koronavirüe minnettar olmamız gerektiğini söylerken 2 Fransız doktor Wold’ten aşağı kalmayan skandal ifadeler kullanıd.

Fransız kanalında açıklama yapan Cochin Hastanesi Yoğun Bakım Servis Şefi Prof. Dr. Jean Paul Mira ve Araştırma Direktörü Prof. Dr. Camille Locht, tüberküloz tedavisinde kullanılan BCG aşısının koronaya nasıl tepki vereceğini araştırmak için aşının Afrikalılar ve hayat kadınları üzerinden denenmesi gerektiğini söylediler.

"Araştırmaları Afrika'da yapamaz mıyız?"

Aşı denemeleri ile ilgili yorum yapan Doktor Mira, "Bu araştırmaları maskenin, tedavinin, yoğun bakımın olmadığı Afrika'da yapamaz mıyız? Tıpkı AIDS araştırmalarında olduğu gibi. Veya hayat kadınları üzerinde deneyemez miyiz? Çünkü onlar daha fazla hastalanmaya yatkın, korunmuyorlar. Ne düşünüyorsunuz?" dedi.Doktor Locht'tan da skandal sözlere destek geldi. Locht, "Evet haklısınız. Zaten bu araştırmanın paralelinde Afrika'da bir araştırma yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fuhşa bulaştırılmış kadınları bu bataklıktan kurtarmak yerine kobay olarak kullanmayı öneren, siyahileri üzerinde deneyler yapılması gereken denekler gibi gören bu sakat Batı aydını yaklaşımına sert tepkiler gösterildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir