• DOLAR 34.213
  • EURO 37.421
  • ALTIN 2924.421
  • ...
Eğitim Camiası Yemekte Bir Araya Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, yemekte bir araya geldi. Bingöl öğretmen evinde düzenlenen yemeğe Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Eğitim Denetmenleri Başkanı, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Bingöl`de sıcakkanlı insanlarla görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, \"İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nce moral ve motivasyonu düzeltmek için bu yemeği düzenledik. Müdürlüğümüz, personeli daha verimli çalışması için bu yemeği tertip etmiştir; bu yemeğin aramızdaki kaynaşma, sevgi ve dostluğu pekiştireceğini umuyorum\" dedi.

Eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapan Sarı, personelin daha verimli çalışma ortamının kurulması için çaba gösterildiğini ifade ederek, \"Amacımız bu tür organizasyonları daha sonra geniş çaplı olarak ilimizde hizmet veren okul ve kurumlarımıza yaymaktır\" diye konuştu.

Yemeğin kaynaşma, sevgi ve saygı ortamına, dostluklara vesile olmasını temenni ettiğini de belirten Sarı, bu organizasyonların ayrıca birlik ve beraberliği arttıracağını umduğunu söyledi.

Eğitim alanında Bingöl`ü daha ileriye götürmek için eğitim camiasının tüm zorlukları göğüslemek zorunda olduğunu dile getiren Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, \"Milli eğitim camiamızın çok değerli mensupları, bugün bu mütevazı yemekte sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Özellikle ilimizin geleceğini belirleyen, şekillendiren eğitim camiasının saygıdeğer mensupları olarak sizlerin başarınızı bir yerde ifade etmek, önümüzdeki yıllarla ilgili düşüncelerimizi, tasarılarımızı, azmimizi, kararlılığımızı belirtmek için bu yemekte beraber olduk. Bu nedenle ayrıca birlikteliğimizden huzur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bingöl`de eğitim adına yapılan tüm çalışmalarda ekip ruhu ile çalışmayı benimsemiş siz değerli Milli Eğitim çalışanlarına teşekkür ederim. Tertiplenen bu yemek kurum içi dayanışmanın en güzel örneklerinden birisidir. Bu güzel dayanışmanın hep devam etmesini dilerim\" şeklinde konuştu.

Sohbet ortamında çayların içilmesinin ardından dayanışma yemeği sona erdi. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir