• DOLAR 34.3
  • EURO 37.459
  • ALTIN 2922.608
  • ...
HÜDA PAR Genel Merkezi Törenle Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Bir süre önce kurularak parti programını kamuoyuna açıklayan Hür Dava Partisi`nin (HÜDA PAR), Genel Merkezi törenle açıldı.
 
Siyasi parti ve STK temsilcilerinin de katıldığı açılış töreninde HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Said Şahin, Mehmet Yavuz, İsa Aydın, Abdurrahman Cens hazır bulundu. HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz, hava muhalefeti nedeniyle açılış törenine gecikmeli katıldı.
 
Abdulbari Çelik Hoca`nın Kuran tilavetiyle başlayan açılışta, bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Said Şahin, ilk olarak katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür etti.
 
Aralık ayında İçişleri Bakanlığına kuruluş dilekçesi verdiklerini ardında da parti programlarını kamuoyu ile paylaştıklarını ifade eden Şahin, "Parti genel merkezimizin açılışını bu gün yapmak nasip oldu. İnşallah partimizin açılışı halkımız adına ve İslam alemi adına hayırlı bir adım olur. Bu bir hayırlı adımdır. Bu hayırlı adımı ileriki safhalarda hayırlı adımlara dönüştürme çabasında olacağız. Hayırlı adım olduğu kadar biz buna kutsal bir adım olarak da bakıyoruz. Nihayetinde bu partiyi de yaratılışımız gayesi doğrultusunda bir araca dönüştürüp, kutsal gayeleri yerine getirmenin hedefini gözetiyoruz. Bu kutsal gayeler her şeyden önce adaletin tesisidir, yeryüzünün hem maddesinin ve manasının ıslahıdır. Yaşadığımız dünyanın birçok bölgesinde akan kanların ve birçok bölgede yaşanan acıların ve açlıkların yoksullukların, geçirilen buhranların neticesinde toplumsal olarak, ailevi olarak sıkıntılar yaşayan insanlığın yaşadığı sıkıntılar yeryüzündeki egemen güçlerin ıslahı ile idarecilerin ıslahı ile mümkün olur" şeklinde konuştu.
 
Adaletin tesisini sağlamak ve toplumsal huzurun ve barışın sağlanması noktasında çalışmalar yapacaklarını dile getiren Şahin, Özelde de bulunduğumuz bölgeye huzur taşımak için çalışmalar yapacağız. Bu açılışla birlikte inşallah hedeflediğimiz amaçlara ulaşmak için çalışacağız. Rabbim hayırlara vesile kılsın" dedi.
(Ayhan Kaya, Şükrü Gündüz, ErkamYavuz - İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir