• DOLAR 32.455
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2418.554
  • ...
Katar'ın 120 Bin İçin Gönderdiği Yardımlar Gazze'ye Ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamd bugün yaptığı açıklamada; "Şu an posta şubelerinin önünde yığılma olmaması ve insanların birbirine karışmaması için yardımların dağıtılmasında başvurulacak yöntem üzerinde değerlendirme yapılmaktadır" dedi. Hamd, yardımların dağıtılması yönteminin netleşmesinden sonra dağıtım işlemlerinin hemen başlatılacağını belirtti.

Katar'ın Filistin Büyükelçisi ve Katar Gazze'nin Yeniden İmarı Komisyonu'nun Başkanı Muhammed El-Imadi 24 Mart tarihinde yaptığı açıklamada Katar devletinin koronanın yayılmasıyla mücadelesi kapsamında Gazze'de karantinaya alınan yüzlerce Filistinliye yardımda bulunmayı planladığını ifade etmişti.

El-Imadi yaptığı açıklamada Katar devletinin karantinaya alınan Filistinlilere yapacağı yardımların arasında gıda paketlerinin, zorunlu ihtiyaç duyulan bazı elektrikli aletlerin, ev eşyalarının ve örtülerin bulunduğunu belirtmişti.

Katar Emiri de 22 Mart'ta yaptığı açıklamada altı aylık süre içinde Gazze'ye 150 milyon dolar tutarında yardımda bulunmayı kararlaştırdıklarını açıklamıştı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir