• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 8 Haziran 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Başbakan bugün geliyor
12 Haziran`da yapılacak olan genel seçimler öncesi mitinglerini sürdüren Başbakan Erdoğan, partisinin düzenlediği mitinge katılmak için bugün Bingöl`e geliyor. PPT Kavşağı`nda saat 14.00`da halka hitap edecek olan Erdoğan, Bingöl mitingi sonrası Elazığ`a hareket ederek Elazığ`da miting yapacak.

Bingöl Olay Gazetesi: Bakan Yılmaz, esnaf ziyaretinde bulundu
Genç Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek işyerlerine giderek ziyaret eden ve işleri hakkında bilgi alan Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, esnafa bol kazanç diledi. Bingöl`de seçim çalışmalarını sürdüren Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, dün saat 13.00`te Genç Caddesi üzerinde bulunan esnafları gezerek sorunlarını dinledi. Yılmaz, gezi sırasında vatandaşlarla sohbet etti. Gezi sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Yılmaz, hükümetin bölgede yaptığı yatırımları anlattı. Bakan Yılmaz`ın esnaf ziyaretine, Bingöl milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay eşlik etti.

Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Baylaz: Hükümetin 2023 vizyonunda Bingöl daha fazla yatırım almalı
Bingöllü işadamı Osman Baylaz, AVA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arda Demir ve işadamı Bedri Cit ile birlikte Bingöl`de yatırım yapmak için saha çalışması yaptıklarını belirterek, "Kamuoyunda sürekli dile getirilen zenginler batıya yatırım yapıyor imajını silmek için işadamlarımızı Bingöl`e davet ederek buraya yatırım yapmaları için çaba gösteriyoruz" dedi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Sağlık-Sen 16 yaşında
Sağlık-Sen teşkilatı olarak, 400 bini aşan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her türlü sorununun takipçisi ve sözcüsü olduklarını ifade eden Hant, sendikalarının kuruluşunun 16. yılını bayram coşkusuyla kutladıklarını söyledi.
Ali Yıldırım - İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir