• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
CHP’Lİ VİRÜS SORUMLUSUNU BULDU !?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

YUSUF CAN – HABER YORUM

Bir CHP klasiği mi desek ne, bilemiyorum ama Koronavirüs mevzusu dal budak saldıkça bu partiden birileri çıkıp garip mi/ saçma mı bilinmez, bir açıklama yaparak gündem olmayı başarırlar.

2017’deki Anayasa değişikliği referandum seçimleri öncesinde de Halk TV'de katıldığı bir programda;

"16 Nisan'da yüzde 60-65 hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz."

Kullandığı tehditkâr ve hakaretamiz ifadeler yüzünden tepki toplayan ifadeler kullanan CHP Eski Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Halk TV’de katıldığı bir programda yine gazını alamayıp döktürmüş.

-Bozkurt, "Ben onu bunu bilmem. Yani kalkıp da üçüncü havalimanını ben yaptım deyip açıyorsan kardeşim, bu salgının sorumlusu da sensin. Ne demek yani." - ifadelerini kullandı.

Nereden tutarsan tut elinde kalır ifadeler.

Ne alaka? Diye sormaya dahi dil varmıyor.

İnsan alay etmeye kalkışsa “bu kafa yapısına paye veriyorsun” diye suçlanır.

Kısacası; bu bir CHP klasiğidir. Bugün Erdoğan’ı suçlayacak herhangi bir malzeme arıyorlarsa bunun sebebi onun şahsı vs. değil (söylemde veya pratikte çok önemli değil kendilerince) onda gördükleri İslami görüntüdür.

Yoksa elektrik kazalarından dolayı Edison’u, Mühendislikteki kazalardan dolayı Newton ve Einstein’i, trafik kazalarından dolayı Araba firmalarını (mucitleri)…suçlamak bugüne kadar kimsenin aklına gelmemiştir.

Tabii Bozkurt; “Her şeyin bir ilki vardır” diyorsa o ayrı. Kendisi de bu akla ziyan söylemiyle “Süper Zekalılar” listesine bir ilk olarak girer belki de!

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir