• DOLAR 32.642
  • EURO 35.376
  • ALTIN 2474.309
  • ...
Bu adamların gerçek yaşlarını duyanlar inanamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Singapurlu Chuando Tan'in yaşını duyanlar hayrete düşüyor. Çünkü yirmili yaşlarında görünen genç adam tamı tamına 53 yaşında!

1990'lı yılların başında Singapur'da modellik yapan bu yaşlı adam şimdilerde fotoğrafçılık yapıyor. Singapurlu adam, kahve ve çaydan kaçınıyor, onun yerine bol su içiyor. Alkol ve sigara da kullanmıyor tabii. Bir de gece geç saatlerde ve sabah çok erken saatlerde banyo yapmaktan kaçınıyor.

Çoğu kişi Tan'ın genç gözükmesini genetik sebeplere bağlıyor Ancak 53 yaşındaki fotoğrafçı sürekli egzersiz yaptığını ve sağlıklı beslendiğini söylüyor. Beslenmenin yanında spor yapmaya da özen gösteriyor. Günlük egzersiz için yaklaşık bir buçuk saat harcıyor.

Fitness hocası Andy Wilkinson ise 7 torun sahibi ve tam 56 yaşında

İngiltere'de yaşayan fitness hocası Andy Wilkinson 30'larında gözükse de tam 56 yaşında! Gençlere taş çıkartan görüntüsüyle dikkat çeken Wilkinson'ın 3 çocuğu ve 7 torunu var

İngiltere'nin Coventry kentinde yaşayan Andy Wilkinson'ı görseniz kaç yaşında olduğunu düşünürdünüz? Eğer cevabın 30'lu yaşlar olduğuna inanıyorsanız yanılıyorsunuz... Çünkü Wilkinson aslında 56 yaşında... Üstelik de o bir büyükbaba!

İnsanlar, 7 torun sahibi olan Wilkinson'un 30 yaşında olduğunu sanıyor ama aslında onun 30'lu yaşlarda üç çocuğu bulunuyor. 

İnsanların daha çok stres nedeniyle yaşlandığını anlatan, bu nedenle stresi hayatından çıkarmaya çalışan Wilkinson, bol sıvı tüketme tavsiyesinde de bulunuyor. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir