• DOLAR 32.542
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2444.345
  • ...
Çermik`te patlama: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır`ın Çermik Aynalı köyü Petekkaya mevkiinde koyunlarını otlatan çocukların buldukları cismin patlaması sonucu Umut Petekkaya hayatını kaybetmiş avut petekkaya ile İbrahim Aytekin adlı çocuklar ise yaralanmıştı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne getirilen İbrahim Aytekin (16) ile Davut Petekkaya (16) isimli çocuklar tedavileri ise sürüyor. Patlamanın etkisi ile her iki çocuğun sağ ayak ve ellerinde meydana gelen yaralanmadan kaynaklı aşırı kan kaybettiği öğrenildi. El ve ayaklarında çok sayıda parça çıkışı olduğu belirtilirken her iki çocuğun ilk 24 saat müşahede altında tutulacağı bildirildi.

Yaralı çocuklardan İbrahim Aytekin`in babası köylerinde iki yıl önce operasyon yapıldığını belirterek, o bölgede mühimmatların unutulmuş olduğunu söyledi. Acılı baba sorumluların ortaya çıkması için işin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Patlamada hayatını kaybeden Umut Petekkaya`nın cesedi otopsi için Çermik Devlet Hastanesi Morgu`na kaldırılırken, olay yerinde yapılan incelemeler de tamamlandı.

İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir