• DOLAR 32.306
  • EURO 34.991
  • ALTIN 2444.873
  • ...
Adıyaman Beşpınar Mesire alanına girişler ücretsiz oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bin 300 dönümlük alanıyla Adıyaman'ın gözde piknik yerlerinden olan Beşpınar Mesire Alanı, Adıyamanlıların aileleriyle birlikte hem piknik yapabilecekleri hem de kentin boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşma imkânı bulabilecekleri güzel yerlerden biri.

Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından projelendirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Vadisi mevkiinde yapılan Ziyaret Çayı Rekreasyon Alanında bulunan serbest piknik alanları, ada kafeteryası, meydan ve spor kompleksleri, halı saha, kırık köprü karşısındaki çocuk oyun alanları ve büfelerin yer aldığı alanlar, halkın yoğun talebine istinaden girişleri ücretsiz olacak şekilde 18 Mart'ta yeniden ihaleye çıkarılması kararı alındı.

Adıyamanlı vatandaşların aileleriyle birlikte hafta sonları kullanabileceği bir alanda piknik yapma ihtiyacının karşılandığı bu farklı konseptteki mesire alanında mangal yeri, kamelya, lavabo ve peyzaj bitkileri, ortak alanlarda ise yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve mescid gibi sosyal donatı alanları mevcuttur.

Daha önce etap etap hizmete sunulan Beşpınar Mesire Alanının 4. Etabı'nın da bir an önce hizmete sunulması amacıyla şu anda çalışmalar devam ediyor. 4. Etabın da tamamen bitirilmesi ile Adıyamanlı vatandaşların aileleriyle hafta sonu gezebilecekleri, zaman geçirebilecekleri bir mesire alanına daha kavuşmuş olacak. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir