• DOLAR 32.489
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2441.591
  • ...
Ölüm Yoluna Üst Geçit Yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Üstgeçit yapımına başlanan bölgelerde daha önceleri birçok kaza meydana gelmiş, en son 3 Kasım 2012`de YURTKUR önünde bir üniversite öğrencisine araç çarpış ve hayatını kaybetmişti.


Yaşanan trafik kazaların ardından harekete geçen Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, sık sık kazaların yaşandığı bölgelerde sinyalizasyon sistemi kurdu, üstgeçitlerin yapımına başladı. Ayrıca kazaların önüne geçmek için orta refüj araları tel ile yayaların geçişine kapatılıyor.


Bu Yolda Birçok İnsan Öldü
Bingöl merkez Kaleönü Mahallesinde yapımı devam eden üstgeçitle ilgili konuşan Emin Dinç, \"Yıllardan beri burada yaşıyorum. Bu yolda birçok kaza meydana geldi, insanlar öldü. Daha önce defalarca yetkililerle konuştuk. Bir türlü kazaların önüne geçilmedi. Uzun bir zaman sonra bu yol çift şerit olarak yapıldı. Şuanda da üstgeçit yapılıyor\" dedi.


Zararın neresinden dönülürse kar olduğunu belirten emekli imam Nüsrettin Beçene, İmam Hatip Lisesine giden bir çocuğunun da bu yolda bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybettiğini hatırlattı. Beçene, \"İnşallah meydana gelen kazalar son bulur. Kazasız belasız bu üstgeçit yapılır da mahalle sakinleri olarak burayı kullanırız\" dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir