• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van’da Corona virüsü iddialarına karşı İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu; Özalp Devlet Hastanesi Acil Servisine hafif gribal enfeksiyonu şikayetiyle bir hastanın başvurduğunu, yapılan muayenelerde Corona virüsüne ait bir bulguya rastlanmadığı, hastaya mevsimsel gribal enfeksiyon tedavisi uygulandığını belirtilerek, “Yapılan muayenelerde Corona virüsüne ait bulgular bulunmasa da tedbir amaçlı olarak hastamızın tahlilleri alınarak Ankara’ya gönderildi tahlil sonuçları elimize ulaşır ulaşmaz sonuçlar hakkında kamuoyu bilgilendirilecektir. Bu hastamız dâhil olmak üzere kentte herhangi bir birim de karantinaya alınmış hastamız bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Bölgede hastalığın kontrolüne yönelik olarak Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli koruma tedbirlerinin alındığını, hastaneye başvuran vatandaşın gerekli işlemlerden sonra taburcu edilerek evine gönderildiği bildirildi.

Özalp İlçesinde yaşayan vatandaşlar bilgilendirilmiş olup, Özalp devlet hastanesinin sorunsuz olarak hasta kabulü yaptığı ifade edildi. (Cebrail Temur-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir