• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Van İpekyolu Belediye Başkan Vekili Aslan'dan esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Bahçıvan Mahallesi ve Yüzbaşıoğlu Sokak'taki esnafların talep ve isteklerini dinledi.

Esnaflardan gelen talep ve düşünceleri önemsediklerini, çalışmaların bu kapsamda daha verimli olacağını vurgulayan Başkan Vekili, "Maraş Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi'nin kesiştiği bu sokakta, birebir sizlerle buluşarak sizin fikirlerinizi, önerilerinizi dinlemeye geldik. Sizin fikirlerinize göre burayı şekillendirelim. Buranın sahipleri sizlersiniz. Bir eser bırakıp bir iş yapacaksak birlikte yapalım. Burayı tekrardan hep birlikte 'nasıl canlandırabiliriz, sokağı modern bir kent havasına nasıl getirebiliriz' bunun üzerinde düşünelim. İpekyolu Belediyesi olarak en büyük önceliklerimizden biri, sokakların iyileştirilmesidir. Çünkü sizlerin burada işleri iyi olunca bir işçi yerine iki işçi çalıştırmaya başlayacaksınız, bu da hem sosyal hem de ekonomik olarak ilçemize katma değer katacak. En önemli görevlerimizden ve sorumluluklarımızdan birisi de siz işverenleri destekleyerek ekmek verenlerin yanında olmaktır. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Vekili Aslan, daha sonra esnaflardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Yüzbaşıoğlu Sokağı esnafı ise Kaymakam ve Başkan Vekili Sinan Aslan'ın esnafı önemseyip birebir ilgilenmesinden dolayı memnun olduklarını dile getirerek teşekkürlerini sundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir