• DOLAR 32.468
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2436.26
  • ...
Kaçak büfe kaldırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İBB tarafından kurulan ve İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Kıdık'a ait olduğu iddia edilen büfe akşam saatlerinde İBB ekipleri tarafından kaldırıldı.

Merter metro istasyonunun yanına kurulan kaçak büfe akşam saatlerinde olduğu yerden İBB ekipleri kaldırıldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Güngören Belediyesi Başjanı Demir, kaçak konulan büfenin belgelerinin de incelendiğinde büfenin konulduğu günden 7 gün sonra işletecek şirketin kurulduğunu ve kurulan şirketin de adresi ile İBB İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın sahibi olduğu şirketin adreslerinin aynı olduğunu ifade etmişti.

İBB kaçak büfe nöbeti tutuyor

İBB Meclis toplantısında söz alan Güngören Belediye Başkanı Demir, büfenin İyi Partili meclis üyesi Ali Kıdık'a ait olduğunu iddia etmiş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin günlerdir kaçak bir büfe için nöbet halinde beklediğini belirtmişti.

Demir ayrıca büfeye ilişkin "Peşkeş arıyorsanız işte burasıdır" diyerek duruma tepki göstermişti.

Akşam saatlerinde kaldırıldı

Encümen kararı olmadan ve izin belgesi ibraz edilmeden Merter metro istasyonuna konulduğu belirtilen büfe akşam saatlerinde kaldırıldı. Güngören Belediye zabıtası ile İBB zabıtasını karşı karşıya getiren büfe saat 21.30 sıralarında İBB ekipleri tarafından götürüldü.

Kaynak: Yeni Şafak

Bu haberler de ilginizi çekebilir