• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Gazze`ye İnşaat Malzemelerinin Girmesi Yetersiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ablukaya Karşı Halk Komitesi Başkanı Cemal El-Hudari, Siyonist işgal rejiminin ablukanın uygulanmasından bu yana ilk kez Gazze Şeridi`ne inşaat malzemesi girmesine izin vermesinin yeterli olmadığını söyledi.

Gazze`ye inşaat malzemesinin girmeye başlamasının yine de olumlu bir gelişme ve iyiye işaret olduğunu belirten El-Hudari, gerekli tüm malzemelerin girişi için her alanda daha çok çalışma yapılması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Cemal El-Hudari, bugün (30 Aralık Pazar) konuyla ilgili yazılı bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi`ne ulaşan bildiride, tüm inşaat malzemelerinin ve ihtiyaç maddelerinin ticari kapılardan girişine herhangi bir sınırlama getirilmeden izin verilmesi gerektiği belirtildi. El-Hudari, Gazze pazarının ihtiyacı olan her şeyin Gazze Şeridi`ne girmesinin sağlanmasını istedi.

Gazze Şeridi`ne insan ve ticaret malları giriş-çıkışının serbest olması gerektiğini ifade eden El-Hudari, ekonomik hareketliliğin yanında Filistin halkının direnişini güçlendirecek ve birçok kişiye iş imkanı sağlayacak büyük projelere ve yabancı yatırıma ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir