• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
İHH`dan Suriyeli Mültecilere 15 Tırlık Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye halkının yanında olmak için tüm Türkiye`nin seferber olduğu, 300`e yakın STK`nın, sendikaların ve bir çok medya kuruluşunun içerisinde olduğu `Kış geldi... Suriye için 1 Ekmek 1 Battaniye` kampanyasına büyük destek veren İHH İnsani Yardım Vakfı kampanya kapsamında çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

Suriye`de olayların başladığı ilk günden itibaren yardımlarına devam eden İHH İnsani Yardım Vakfı, `Kış geldi... Suriye için 1 Ekmek 1 Battaniye` kampanyasına da büyük destek veriyor. Yaşanan olaylardan kaçarak Türkiye sınırına yerleşen ve büyük sıkıntılar çeken Suriyeli mültecilerin ihtiyaçlarını karşılayan İHH ekipleri son olarak Şanlıurfa Ceylanpınar`da bulunan mülteci kampında dağıtım gerçekleştirdi.

İHH ekipleri 5 bin ailenin kaldığı Ceylanpınar mülteci kampında 5 bin adet ısıtıcı, 5 bin adet buzdolabı ve 5 bin adet hijyen paketi dağıtımı yaptı. 900 bin dolar tutarında olan yardımların dağıtımını İHH ve Katarlı üç yardım kuruluşu Katar Raf, Katar Charity ve Eid, birlikte gerçekleştirdiler. (Ayetullah Turgut - İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir