• DOLAR 34.235
  • EURO 37.297
  • ALTIN 2928.631
  • ...
Meal Yarışmasında Gaziantep Üçüncüsüne Hediyesi Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Gaziantep Umut-Der`de düzenlenen program, Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda Sultan Yavuz Atmaca, Kur`an-ı Kerim`in hayatımızdaki yeri ile ilgili konuşmasında \"Kur`an muttakiler için yol göstericidir. Bu ayetin ışığında bizlerde hayatımızın her alanında Kur`an-ı Kerim`in hükümlerini uygulamalıyız. Bizlerde Resulullahı örnek alıp hayatımızı Kur`an-ı Kerimi hayat düsturu edineceğiz\" dedi.

 

Atmaca konuşmasının devamında Kur`an-ı Kerim`i meali ile okuyup hayatımızı onunla aydınlatmamız gerekir diyerek, Kur`an Kuran Nesli Platformu`na meal yarışmasını düzenlediği için teşekkürlerini dile getirdi. Bu tüt yarışmaların Kur`an-ı Kerim`in vesile olacağını dile getiren Atmaca daha sonra \"Hepimiz Kur`anı mealiyle okumaya çalıştık. Küfür, Kur`an-ı bizlerin elinden almadı. Hükümlerini elimizden aldı. Bizleri boş şeylerle oyaladılar. Bizler onların bu oyunlarına gelmeyeceğiz. Kur`an`a sarılacağız. Bizler Yüce Kitabımızı okuyup çevremizdeki insanlara Kur`an-ı anlatacağız, hayatımızla onlara örnek olacağız\" dedi.

 

Atmaca son olarak `Sizin en hayırlınınız Kur`an-ı öğrenen ve öğreteninizdir` hadisini hatırlatarak, \"Kur`an öğrenmek yetmez öğrenip başka insanlara da öğretmek lazım. Kur`an ışığını her eve, her insana götürmeliyiz\" dedi,

 

Kur`an Nesli Platformu Meal Yarışmasında Gaziantep`de üçüncü sıraya giren Nihal Kurt`un hediyesini programın sonunda Umut-Der Kadın Kolları üyesi Sultan Yavuz Atmaca verdi. Nihal Kurt sorulan sorulara şöyle cevap verdi.

 

Gaziantep`te yarışmada üçüncü olan Nihal Kurt başarısını düzenli çalışmasına bağlayarak, bu tür yarışmaları düzenleyenlere teşekkür etti. (Ökkeş Korkmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir