• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Depremde hasar gördüğü belirtilen Adıyaman Cezaevini boşaltma işlemlerine başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Adıyaman Cezaevi boşaltılacak.' demesinden sonra yakınları ceza evinde bulunan vatandaşlar cezaevinin önüne akın etmeye başladı.

Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi önünde bekleyen ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor. Gözyaşları içerisinde yakınlarının nereye gideceğini merakla bekleyen ebeveynler cezaevinde bulunan yakınlarının nereye gideceği konusunda herhangi bir bilgi edinmediklerini belirtiyorlar.

Oğlunun ceza evinde olduğunu söyleyen bir anne, "Allah çocuklarımızın yardımcısı olsun. Nereye gidecekleri hakkında bize bilgi versinler. Sağlıklı mı, yaralı mı bilgimiz olsun. Allah devletimize ve bize yardım etsin." dedi.

Çocuğunun suçsuz olarak yattığını ifade eden bir diğer anneyse, "Çocuklarımızın nereye gittiğini öğrenmek istiyoruz. Bize bilgi versinler." şeklinde konuştu.

Çocuklarının ceza evinde olduğunu söyleyen bir baba ise "Çocukların nereye gideceğini bize söyleseler önemli değil. Nereye gönderdiklerinin önemi yok. Yaralı var mı yok mu? Bunun bize bilgisini verseler yeterlidir." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, akrabalarının nereye gönderileceği hakkında bilgi alamadıklarını söylüyorlar. (Cemil Özdaş- İLKHA)

video













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir