• DOLAR 32.444
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2441.401
  • ...
Kocaelili miniklerden evlat nöbetindeki annelere anlamlı destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli Çayırova Belediyesi, Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği aracılığıyla Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan annelere, minik yavruların kendi elleriyle örmüş oldukları atkıları gönderdi.

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı ve yönetimi aracılığıyla HDP İl binası önünde evlat nöbeti tutan annelere, Kocaeli Çayırova Belediyesi, Çayırova çocuk kulüplerinde eğitim gören minik yavruların kendi elleriyle örmüş oldukları atkıları takdim etti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin annelere ithafen yazmış olduğu mektup okundu.

Yapılan anlamlı destekle ilgili açıklamalarda bulunan Yeşil Yıldız Derneği Başkanı Yahya Öger, "Annelerin oturma eylemi başladığı günden beri, Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği olarak çocukların yerinin annelerinin yanı olduğuna inanıyoruz. Çayırova Belediyesinin annelere destek olmak amacıyla Çayırova çocuk kulüplerinde eğitim gören minik yavruların kendi elleriyle örmüş oldukları atkıları annelere takdim etmenin sevincini yaşıyoruz." dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin yazdığı mektupta şu ifadelere yer verildi:

"Muhterem Annelerimiz;

133 gündür evlatlarınızın özlemiyle sergilediğiniz bu onurlu duruştan dolayı herbirinizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin bunca zamandır verdiğiniz mücadele, bir ana yüreğinin sesinin ne kadar güçlü olduğunun en güzel örneği oldu. Bu cesur sesin, sizleri evlatlarınıza kavuşturacağına olan inancım tamdır. Çünkü bu yüreklerin sesinin duyulmaması; karşılıksız kalması mümkün değildir. 

Yüreklerinizin bu haykırışı, Diyarbakır'da duyulduğu gibi Çayırova'da da duyuldu. Evlatlarınıza olan özleminizde bu soğuk aylarda üşümemeniz için Belediyemizin Çocuk Kulüplerinde eğitim gören minik yavrularımız size küçücük elleriyle ve bir evlat şefkatiyle boyunluk ördüler. Bu hediyeleri size göndermekten mutluluk duyuyorum. Boyunluğa sinecek anne kokunuzu en yakın zamanda evlatlarınızın da içine çekmeleri için duacı olduğumuzu belirtiyor; Rabbimden sizleri yavrularınızla bir an önce kavuşturmasını diliyorum." (Ramazan Zeren-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir