• DOLAR 32.264
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2397.884
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Siyer Vakfına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber efendimizin toplum içerisinde daha iyi tanınıp anlaşılması adına yıllardır gerçekleştirdiği “Siyer Yarışması” ve “Peygamberi Anlama ve Yaşama” etkinlikleriyle adından söz ettiren Peygamber Sevdalıları Vakfı, 2 Şubat'ta gerçekleştireceği “Siyer Yarışması” çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Siyer Vakfı Genel Merkezine de bir ziyaret gerçekleştiren vakıf yetkilileri, Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım tarafından karşılandı. Ziyarette “Siyer Yarışması” çalışmaları konuşuldu.

“Siyer Yarışması” çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Marmara Bölge Temsilcisi Ercan Vergili, şimdiye kadar yarışmaya büyük teveccühün olduğunu ve bunun artarak devam ettiğini söyledi.

Vergili, yaptıkları çalışmalarla amaçlarının Peygamber efendimizin hayatının daha iyi anlaşılması olduğunu söyledi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım ise, yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu ve daha fazla insana ulaşmak, onlara Peygamberi tanıtmak için bu tür çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir