• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Gaziantep'te "torbacı" operasyonu: 24 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan uyuşturucu operasyonları devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik bir süre istihbarat ve teknik takip çalışmaları yürüttü. Çalışmalar sonucunda belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, uyuşturucu imalatı ve satışı yaptıkları belirtilen şüphelilere yönelik gece saatlerinde Şehitkamil ilçesinin Hacıbaba, Mithatpaşa, Hasırcıoğlu ve Çağlayan mahallelerinde 35 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

 

Operasyonda, aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı 720 polis görev alırken, operasyona drone, narkotik ve dedektör köpekleriyle de destek verildi.

Operasyonda, mahallerinin girişlerinde ise uygulama yapıldı. Mahalle girişlerinde bazı araçlar kontrol edilirken, şüpheli kişilerin de GBT sorgulaması yapıldı. Operasyonda evlerde ve işyerlerinde arama yapıldı.

Operasyon sırasında, evlerde yapılan aramalarda ise, bir kilo 600 gram sentetik uyuşturucu, bir kilo 400 gram esrar, 650 gram metamfetamin, 220 gram eroin, 100 uyuşturucu hap, 5 hassas terazi, 2 tabanca ve 2 tüfek ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir