• DOLAR 32.268
  • EURO 34.71
  • ALTIN 2406.185
  • ...
Netanyahu Yunanistan ziyaretini yarıda kesti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi basın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Netanyahu'nun Yunanistan ziyaretini yarıda keserek birkaç saat içinde ülkeye döneceği belirtildi.

General Süleymani'nin ABD saldırısında hayatını kaybetmesi sonrasında işgal rejimi ordusu,  işgali atındaki Suriye toprağı Golan Tepeleri'nde bulunan Hermon Kayak Merkezi'ne saldırı düzenlenmesi ihtimaline karşı, Merkezi bugün kapalı tutma kararı almıştı.

İşgal rejimi sözde savunma bakanı Naftali Bennett'in de durum değerlendirmesi yapmak için Genelkurmay Başkanı Aviv Kohav'ın da aralarında bulunduğu üst düzey askeri yetkililerle  Tel Aviv'de bir araya geleceği duyurulmuştu.

Ayrıca, İran'ın Süleymani için misilleme yapabileceği endişesiyle işgal rejimine ait dış temsilciliklerdeki güvenlik önlemleri de üst düzeye çıkarılmıştı.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'in, Bağdat Havalimanı yakınına düzenlenen saldırıda hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir