• DOLAR 32.542
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2458.81
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 82 şüpheli yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki asayiş uygulamalarının ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda merkez Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 23 şüpheliye uyuşturucu bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmaktan, 22 şüpheliye hırsızlıktan, 113 şüpheliye de Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapılırken, aranan 82 şüphelinin de yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde, çeşitli uyuşturucu maddeleri,  8 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 5 adet kurusıkı tabanca, 66 adet fişek, 5 adet kartuş, 12 adet silah parçaları, çalıntı araç ve motosiklet ile çeşitli çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Nurdağı ilçesinde bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda  evde yapılan aramada, 42.31gram metamfetamin, bir ruhsatsız tabanca, bir şarjör, 17 adet fişek ile bir işyerinden çalındığı tahmin edilen  29 paket sigara ele geçirilirken, S.Y. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde 5 farklı işyerine düzenlenen operasyonda, toplam 4 bin 20 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir