• DOLAR 32.263
  • EURO 34.716
  • ALTIN 2396.543
  • ...
Hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kadrosu Ankara'da bulunan ama görev yeri Ağrı olan özel harekat polisi Coşkun Elber uzun namlulu silahını temizlediği sırada silahının ateş alması ile yaralandı.

Hemen Ağrı Devlet Hastanesine katılan Elber, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Özel harekat polisinin Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığı'nda görevli olduğu, görev için Ağrı'da bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, kadrosu Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığında bulunan ve geçici olarak Ağrı'da görev yapan polis memuru Elber, Özel Harekat Şube Müdürlüğünün Doğubayazıt ilçesindeki Hasankeyf yerleşkesinde uzun namlulu silahını temizlemek istedi. Bu sırada kazara ateşlenen silahla kendini vuran Elber, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Naaşı Ağrı Ahmed-i Havalimanına getirilen Elber için tören düzenlendi. Törene Ağrı Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanı Savcı Sayan ve il protokolü katıldı.

Düzenlenen törende hayatını kaybeden Elber'in öz geçmişi okuduktan sonra İl Müftü Yardımcısı Fatih Tavlaşoğlu bir dua yaptı.

Yapılan duanın ardından Elbar'ın cenazesi silah arkadaşlarının omuzunda Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçağına teşrik tekbirleri getirilerek yüklendi.  

Elber, Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Sungur Cami'de yarın öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından Elmadağ Merkez Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir