• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İş merkezinde çıkan yangın paniğe sebep oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman merkezde 8 katlı bir iş merkezinin teras katında çıkan yangın korkuya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangında, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın, öğle saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Nasıroğlu İş Merkezi'nde yaşandı. 8 katlı iş merkezinin teras ve çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polisler, bina etrafında geniş güvenlik önlemleri alarak caddeyi çift taraflı trafiğe kapatırken, Batman Belediyesi ve TÜPRAŞ itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etmeye başladı.

 

Büyüyen alevler, terastan çatı katına sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesini ve binadan çıkan alevleri meraklı gözlerle izleyen kimi vatandaşlar, yangını cep telefonlarıyla kaydetti.

Yangın nedeniyle siyah dumanların etrafı kapladığı görülürken, AFAD ve sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.

İtfaiyenin yangına müdahalede yetersiz kaldığını iddia eden ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, "Batman Belediyesinin rezaleti… 3-4 araba buradadır, bak görüyorsunuz gözlerinin önünde bina yanıyor. Yazıklar olsun." diyerek tepki gösterdi.

Uzun uğraşlar sonucu itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle binada büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yangın ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir