• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Aranan 87 şüpheli asayiş denetimlerinde yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki asayiş uygulamalarının ve denetimlerin devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda merkez Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 30 şüpheliye uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretinden, 19 şüpheliye hırsızlıktan, 113 şüpheliye de Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapılırken, aranan 87 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Denetimlerde, 81 gram uyuşturucu madde, 35 adet uyuştururcu hap, 2 adet hassas terazi, 6 adet tabanca, 2 adet tüfek, 27 adet kartuş, bir adet hacizli yakalamalı motosiklet, 2 adet hacizli yakalamalı araç, 4 adet kapsam dışı bıçak, bir adet çalıntı motosiklet ve çeşitli çalıntı malzemeler ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yapan şüpheli suçüstü yakalandı

Şahinbey ilçesi Ocaklar Mahallesinde yapılan uygulamalarda, M.C. isimli şüpheli uyuşturucu madde ticareti yaptığı sırada suçüstü yakalanırken, şüphelinin yapılan üst aramasında 3,27 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde satışı yapan şüpheli M.C'ye "uyuşturucu madde ticaretinden" uyuşturucuyu satın alan diğer şüpheliye ise "uyuşturucu madde kullanmaktan" yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Uyuşturucu ile yakalanan 5 şüpheli gözaltına alındı

Şahinbey ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta uyuşturucu ile yakalanan 4 şüphelinin evlerinde yapılan aramada, 1,9 gram esrar maddesi, 17,84 gram metamfetamin, 34 adet uyuşturucu hap, bir adet hassas terazi ve 12 adet dolu fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şahinbey ilçesinde şüphe üzerine durdurulan M.T. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında bir miktar metamfetamin madde ile hassas terazi ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı.

Ayrıca, şüphelinin yapılan sorgusunda, güveni kötüye kullanma suçundan da arandığı tespit edildi.

Şahinbey ilçesi Ünaldı Mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda 5,47 gram eroin maddesi ve bir adet hassas terazi ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, bin 50 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, sürücü gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir