• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Akü hırsızları tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde, araçların akülerini çalan hırsızlar, 4 bin saatlik güvenlik kamerasının incelemesi sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 10 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine konuldu.

 Alınan bilgiye göre, son aylarda Mardin merkez ve Kızıltepe ilçesinde akü hırsızlığı olaylarının artması üzerine Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.  

Kızıltepe Müracaat Savcısı Alperen Bolat'ın talimatı ile oluşturulan özel ekip,  59 ayrı iş yerinden toplamda 4 bin saatin üzerinde kamera görüntüsü incelendi.

İnceleme sonunda hırsızlık olayına karışan ve özellikle kamyon, TIR ve kepçe akülerin çaldıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Kızıltepe, Artuklu ve Şanlıurfa Viranşehir'de 6 ayrı adreste yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde A.K, İ.S, A.S, M.E, R.K, K.B,Y.E, K.E.E, A.Ç ve C.S isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheli şahıslardan A.Ç, A.K, A.S, İ.S ve C.S isimli şahıslar çıkarıldıkları Kızıltepe nöbetçi Sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak Mardin cezaevine konuldu. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir