• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle:

DİYARBAKIR MEDYA: Diyarbakırlı İşadamları: \"5084 Sayılı Yasa Uzatılsın\"
Diyarbakır girişimci işadamları Derneği (DİGİAD) Başkanı Alaaddin Korkutata, daha önce 3 defa uzatılan 5084 sayılı teşvik yasasının devam ettirilmesini istedi.

 

DİYARINSESİ: Diyarbakır`ı Medya İle Yargılamayın
2. Uluslar Arası Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı`nda Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak Diyarbakır`ın kültür ve inanç turizmini anlatarak, \"Medyadan bakılarak Diyarbakır`ı yargılamak bu kente gelmemek büyük bir yanlışlıktır\" dedi.

 

ÖZGÜR HABER GAZETESİ: Kesintiler, İsyan Ettirdi
Diyarbakır`da Valilik tarafından alınan kararla, elektrik kesintilerinin her gün planlı ve programlı bir şekilde sabah saat 09.00 ile gece saat 01.00 arasında belirli aralıklarla, periyodik olarak yapılmaya başlanması, bundan olumsuz etkilenen kent esnafını yollara döktü. Kentin en işlek caddesini demir bariyerle kapatan esnafları, polisler güçlükle ikna etti.

 

HABER DİYARBAKIR: Çocuklar İnternet Kafelerin Kurbanı Olmasın

Memur Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş, yaptığı basın açıklamasında, çocuklarımızın bilgi çağında internet kafelerin kurbanı olduğuna dikkat çekti.

 

DİYARBAKIRSÖZ: Kaldırım İşgaline Son!
Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin oluşturduğu Zabıta Koordinasyon Kurulu kararıyla kaldırım işgali yapan esnaf gruplarına son kez uyarı yapıldı.

 

YENİ YURT GAZETESİ: Diyarbakır da Anayasa Mahkemesi ne Bireysel Başvuru Hakkı konferansı

Anayasa Mahkemesi ne bireysel başvuru hakkı ve başvuru usulü konferansı geniş bir katılımla yapıldı.

 

DİYARBAKIR YENİGÜN: `Bölgeye Enerji Dağıtılmıyor`
Diyarbakır`da sık sık yaşanan elektrik kesintilerine Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.`nin kayıtsız kalmasına tepki gösteren vatandaşlar, kendi imkanlarıyla soruna çözüm arıyor. Şikayetlerini defalarca yetkililere aktardıklarını belirten vatandaşlar, bölgede enerji üretimi adı altında inşa edilen barajlardan elde edilen elektriğin ise bölgeye dağıtılmadığını söyledi. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir