• DOLAR 32.517
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2423.75
  • ...
İnce: Dedikodular CHP'de üretildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Musa Azak / DOĞRUHABER

Bir gazeteci CHP'linin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ortaya attı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bunun doğru olabileceğini söyledi.  Üzerinde baskı oluşan ardından iddiayı ortaya atan gazeteci, bu ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Muharrem İnce bu iddiayı kesin bir dille yalandı.

Muharrem İnce, yaşananlara cevap vermek için Yalova'daki evinin bahçesinde kameralar karşısına geçti.

“KILIÇDAROĞLU'NU ARADIM, KABUL ETMEDİ”
Basın açıklaması yapan Muharrem İnce, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu aradım, telefonda yalan var dedim. Birlikte açıklama yapalım, birlikte fotoğraf verelim dedim. Yanıt gelmedi. Ortada bir komplo, tezgâh var.
Bu tezgâhı kim kurdu. Muharrem İnce, 24 Haziran'dan itibaren bir iftira kampanyasıyla karşı karşıya. Seçim akşamı alkollüydü, neredeydi... Bu dedikoduların hepsi CHP Genel Merkezi'nde üretildi. Muharrem İnce'den bu kadar çekinmeleri, bana gurur veriyor.
Beni yıpratmaya harcadıkları enerjiyi, AKP'ye karşı harcasalar emin olun iktidar oluruz.” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN ÇIKTI MEYDAN OKUDU, KİMİ KANDIRIYORSUNUZ
“Saray komplosu diyerek bu işin içinden çıkamazsınız.” diyen İnce, sözlerine şöyle devam etti: “Bunun neresinde Erdoğan? Çıktı meydan okudu. Görüştüğümü ispatlarsan Cumhurbaşkanlığından istifa ederim dedi. Kimi kandırıyoruz. Bu başka bir şey. Sen Erdoğan'ın ağzına malzemeyi kendin veriyorsun. Tek başıma kalsam yine mücadele edeceğim.

Mutlaka hesaplaşacağız. Hesaplaşmadan helalleşmeyeceğiz. Takdir kamuoyunundur. 82 milyonun vicdanına seslenerek bitiyorum. Ben bunun neresindeyim.

Adımı CHP Genel Merkezi'nde karalayarak tartışmak yazık günah değil mi. 41 yıl sonra 30 barajını ben aştırmadım mı? Bunu beraber yapmadık mı? Kendiniz aday olamadınız, beni aday yapmak zorunda kalmadınız mı?"

"KURULTAYDA HER ŞEYİ ANLATACAĞIM"

Muharrem İnce, hakkındaki iddialara Yalova'daki evinden ayrıntılı bir şekilde cevap verirken CHP kurultayını işaret etti.
İnce, "24 Haziran 2018 akşamı, benimle ilgili iftiraları ortaya atan kişi ve gruplar, Saray'a gitti diyen grupla aynı kişilerdir. Planı yaptılar. Bakın; sustum 1,5 senedir. Kurultayda daha da açığını anlatacağım.  

Bu haberler de ilginizi çekebilir