• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Hamas ile İslami Cihad Gazze direnişinde tam bir uyum içinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bedran yaptığı basın açıklamasında, kendi hareketlerinin İslami Cihad Hareketi'yle ilişkilerinin çok sağlam, yerleşik ve güçlü olduğunu, belli ilkelere ve üzerinde ittifak edilmiş görüşe dayandığını, kimsenin buna olumsuz müdahalede bulunamayacağını veya etki edemeyeceğini belirtti. 

Bedran, aynı zamanda İslami Cihad Hareketi'yle irtibatların ve ilişkilerin de devam ettiğini hem içeride hem de dışarıda neredeyse gündelik irtibat sağlandığını söyledi.

Bu görüşmelerde Filistin halkıyla ilgili bütün davaların ele alındığını vurgulayan Bedran, Hamas ile İslami Cihad'ın aynı vadide yer aldığını, aralarında siyasi ve askeri yönden koordinasyon ve uyum olduğunu ifade etti.

Bu durumun işgal rejimini ve bazı çevreleri rahatsız ettiğini, çünkü Filistin'de tek bir bedenin parçaları gibi nadir görülebilecek birlik oluşturduklarını vurguladı. 

Bedran, Netanyahu'nun direnişe yönelik tehditlerini Filistin'de hiç kimsenin umursamadığını, bu tehditlerin bir çocuğu bile korkutamadığını, direnişin sadece onun tehditlerini değil birçok şeyini yakın takibe aldığını ve halkını savunmak için her an tetikte olduğunu belirtti. (İLKHA)

]]>

Bu haberler de ilginizi çekebilir