• DOLAR 32.471
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.74
  • ...
Umut Kervanı'ndan kömür ve odun yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam eden Siirt Umut Kervanı, aralarında yetim ailelerin de bulunduğu muhtaç ailelere odun ve kömür yardımında bulundu.

Yaptıkları kömür yardımıyla ilgili İLKHA muhabirine bilgi veren Siirt Umut Kervanı yetkililerinden Fahrettin Dayan, kış mevsiminin gelmesiyle kışlık yakacaklarını karşılayamayan yoksul ailelere, kömür ve odun yardımında bulunduklarını söyledi.

Yoksul ailelere sıcak bir ortam oluşturmak için gereken ihtiyaçların giderilmesi amacıyla büyük çaba harcadıklarını söyleyen Dayan “Siirt Umut Kervanı olarak kış sezonuna girmiş bulunmaktayız. Siirt’te sayıca çok fakir aile var. Biz de bu durumu görünce komisyonumuzla beraber odunluğa gittik, odun ve kömür almada hayırseverler de bize yardımcı oldular. Allah onlardan razı olsun. Biz 4’er torba kömür ve 3’er torba odun olmak üzere 10 aileye yardım yaptık.” ifadelerini kullandı.

"Biz halkımızdan da yardımlarını bekliyoruz.” diyen Dayan, "Siirt’te birçok fakir ailelerimiz var, bu hayırseverler bize destek verirlerse inşallah daha fazla aileye yardımcı olacağız. Allah hayırseverlerden razı olsun. Buradan hayırsever vatandaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum; Siirt’te yardıma muhtaç olan birçok aile bulunmaktadır, lütfen onları unutmayın.” şeklinde konuştu. (Murat Orhan-İLKHA)

]]>

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir