• DOLAR 32.342
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2239.109
  • ...
Skandal görüntülere sosyal medyada tepkiler çığ gibi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

10 Kasım etkinliklerindeki skandal görüntülere yenileri eklendi.

Etkinlik adı altında minik öğrenciler, Mustafa Kemal'in portresi önünde secde ettirildi.

Sosyal medyada tepkilerin dinmediği skandal görüntülerde dikkat çeken bir detay ise çocuklara secde ettirilmesi farklı okullarda aynı şekilde yapılması oldu.

Sosyal medyada kimi kullanıcılar, tepki çeken fiilin başka yerlerde de yaptırılmasının olayın münferit olmadığına ve bir proje dahilinde yapıldığına dikkat çekti.

İşte sosyal medyada yer alan kimi tepkiler:

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam

Atatürkçülere soruyorum!

Bu mizansenle ne anlatmaya çalışılıyor?

Atatürk'ü bir yandan "aklın ve bilimin öncüsü" şeklinde anlatıyor ama çocukları insan karşısında eğilmeye yönlendiriyorsunuz.

Putlaştırmalara putlaştırmalarla karşı koyulamaz.

Akla ve vicdana ihtiyacımız var.

Yazar Yusuf Kaplan

Sapıttılar! Akıllara ziyan bir sahne! Bu ülkenin sahibi yok mu? Bu ülkenin masum çocuklarına gavur bile yapamazdı bunu! Yazıklar olsun!

Paganizmin başlangıcı bu! Bu kafayla gidersek, daha ne paganizm biçimleri dayatacaklar çocuklarımıza tasmalı çekirgeler! Bir de diyanet kapatılsın diye etiket açıyorlar! Gerçekten patolojik vak'a bunlar! Nasıl bir şımarıklıktır bu!

Gazeteci Mehmet Toprak

Kula kulluğa değil sadece Allah'a secde etmeleri için çocuklarını camilere, Kur'an kurslarına gönderenleri yobaz olarak görenlerin ilkokul öğrencilerine yaptırdıklarına bakın. Bu rezalete sebep olanlar hakkında soruşturma açılmalı.

Gazeteci Sabri İşbilen

Bin yıldır Allah Allah diyerek şehadete koşan milletin evlatlarını, LGBT'yi simgeleyen merdivenlerde aciz bir kula secde ettirenlerden derhal hesap sorulmalı.

Okulların görevi çocuklara putpereslik yaptırmak değil.

Gazeteci Abdurrahman Uzun

Küçücük yavruları bir fotoğraf önünde secde ettirenlerin, Gazi Paşaya benzeyen adama ilah muamelesi yapmalarına şaşırmıyorum.

Sadece bu kitlenin kendilerini sürekli ilerici, çağdaş diye pazarlamasına şaşırıyorum.

Şimdi bu mu ilerici ve çağdaşlık?

Selda Soyer

Bunu yapan öğretmen hakkında derhal soruşturma başlatılmalı. Allah'tan başka kimsenin önünde secde edilmez. Bir İbrahim buna dur demeli! (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir